Szépség

A divat nem ismer korhatárt

 

Lyn Slater a 60 év feletti divatbloggerek közé tartozik, akikből valljuk be, nem sok él a világon. Lyn mégis bevállalta, hogy egy nagyobb közösségnek mutatja meg magát, amihez segítségül hívta a blogok világát ... és milyen jól tette!

Accidental Icon nevet viselő blogját és Instagram oldalát már több mint kétszázezren követik, és olyan neves újságok is felfigyeltek már rá, mint például a The Huffington Post vagy az InStyle. 

 

 

 

Saját bevallása szerint a blog indítását a következők indokolták:

 

Elindítottam egy véletlenszerű ikont, mert nem találtam egy olyan divatblogot vagy magazint, amely városi, modern, szellemi esztétikát ajánlott, illetve olyan nőkről szólt voltna, akik a városokban "érdekes, de hétköznapi életet" élnek. Olyan nők (mint én), akik nem híresek vagy hírességesek, de okosak, kreatívak, divatosak, illenek, átgondoltak, elkötelezettek, és ami a legfontosabb, átlagosan és konfortosan mozognak az emberek között...

 

Bevállalós, nyitott, kreatív, és még sok más jelzővel is illethetnénk a bloggert, ki egy olyan ikonná vált, akire valóban értékei miatt nézhetünk fel. Stílusát a fiatalokat megszégyenítő lazaság, elegancia és egyediség jellemzi, mindent magában foglal, amit egy igazi divatikon mutathat.

Követői természetesen imádják, és folyamatosan elismerő, hízelgő és kedves kommentekkel bombázzák Lyn-t, aki mindig szívélyesen és hálásan válaszol és viszonyul az olvasóihoz. Fotóin ritkán mosolyog, általában a komolyság jellemzi, mindezek mögött azonban egy érzékeny, romantikus és vidám hölgy rejlik. 

 

 

 

 

Lyn bebizonyítja tehát, hogy a divat nem ismer határokat, a kor pedig nem számít. 40, 50, de 60 év felett is válhatunk sikeressé, ha azt csináljuk, amit szeretünk, nem kell a korunkra hivatkozva kifogásokat gyártanunk. 

Járjon előttünk pozitív példával ez a blogger hölgy, aki mára valóban divatikonná nőtte ki magát.