Leghíresebb ékszer márkák

A Cartier a világ egyik legikonikusabb ékszermárkája.
Leghíresebb ékszer márkák

Az 1847-ben alapított francia ékszermárka extravagáns dizájnjairól és egyedi kézműves munkájáról ismert. Az értékes anyagok használatáról ismert Cartier kollekciói időtlen vonzerővel bírnak. A márka híres párducát például a modern ízlésnek megfelelően értelmezték újra. A Cartier továbbra is elkötelezett az Art-Deco öröksége iránt, és számos olyan vonalat hozott létre, amelyek a régi világ eleganciáját ünneplik.

Maison De Grace: Az 1985-ben alapított Maison De Grace hosszú múltra tekint vissza a kiváló ékszerek készítésében. Jacques de Grace, a márka alapítója saját műhelyt nyitott Párizsban. Ma már 120 éve foglalkozik a család a csúcskategóriás, egyedi ékszergyártással. Gregory de Grace a de Grace család harmadik generációja vezeti a céget, amely ma a világ leghíresebb ékszermárkája. A cég nevéhez fűződik az is, hogy a család a Vatikán számára postaládákat készített.

A Cartier az elegancia és a sikk szinonimája. A márka remekműveit, köztük az 1888-as női karóra-karkötőt és a Szentháromság-gyűrűt a huszadik században királyi családok viselték. A Cartier ékszerek további híres darabjai közé tartoznak az öngyújtók, a kilincsek és az órák. A cég olyan klipszeket is gyárt, amelyek nem tartalmaznak zárakat. A legtöbb híres ékszermárkát nem lehet kihagyni, ha kifinomultságról és stílusról van szó. A legelbűvölőbb hírességek kezében is megtalálható.

A Tiffany & Co. egy amerikai luxusmárka. Finom ékszereket, órákat, illatszereket és személyes kiegészítőket forgalmaz. A híres kék dobozok és a 6 tűs eljegyzési gyűrűk miatt ez az ékszermárka a minőség és a luxus szinonimájává vált. Bár lehet, hogy drága, a Tiffany & Co. a minőség és a stílus maradandó példája. A vállalat több mint egy évszázada működik, és még ma is erős. Ne várjon tehát azzal, hogy még ma befektessen egy ékszerbe.

A Bvlgari egy olasz nagyhatalom. Több területen is kiemelkedik, de kétségtelenül az ékszerei a legnagyobb hírnévnek örvendő termékei. A római motívumok és vibráló színkombinációk használatával a Bvlgari meghatározta saját stílusát az ékszeriparban. A világ egyik legfelismerhetőbb ékszermárkája, és az 1950-es évek óta a hírességek kedvence. Sok más népszerű márka is létezik, amelyek ugyanolyan gyönyörűek, de kevés tud a Bvlgari klasszikus dizájnjaival vetekedni.

A Jennifer Fisher egy másik finom ékszereket gyártó márka, amelynek kultikus követői vannak. A finom ékszerek tervezője a Cooper Unionon képzőművészetet tanult, és a szimmetrikus formákra összpontosított, és rétegezhető, finom darabokat tervezett. Az X gyűrűje talán a legikonikusabb dizájnja. A márkát partnerével, Anne Gorga-val alapította. New Yorkból kiindulva a város építészetéből merített ihletet. A Glamour címlapján a Chrysler Building arany dögcédula nyakláncát viselte, és a hollywoodi sztárok is viseltek már Jennifer Fisher darabokat.

A Piaget egy másik vállalat, amely erős jelenléttel rendelkezik az ékszerek világában. A svájci Jurában alapított cég először órákkal kezdte, de azóta az ékszerek világába is belevágott. Ez a márka büszke arra, hogy a régi világ koncepcióit a kortárs dizájnnal ötvözi, ami gyönyörű ékszereiben is megmutatkozik. A vállalat terveit gyakran lenyűgöző gyémántok és arany díszíti. Legnépszerűbb termékei közé tartozik a híres Piaget óra.

Kapcsolódó cikkek

Ne keress tovább, itt a legjobb ajándék ötlet!

Ne keress tovább, itt a legjobb ajándék ötlet!

Ennél jobb ajándékot keresve sem találsz!

Arany vagy ezüst? Milyen ékszert válasszunk?

Arany vagy ezüst? Milyen ékszert válasszunk?

Az ékszereket napjainkban is sokan kedvelik. Az, hogy az ezüst vagy az arany ékszerek mellett döntünk, sok minden meghatározhatja, például a bőrtónusunk is.

Mit tartalmaznak a Swarovski ékszer szettek?

Mit tartalmaznak a Swarovski ékszer szettek?

A Swarovski ékszer szettek webáruházból is beszerezhetőek, amely megkönnyíti az online vásárlást. De vajon mit tartalmaznak ezek a csomagok? Most minden kiderül!