A tökéletes eljegyzési gyűrű titka

Férfiként az élet egyik legnagyobb próbatétele az eljegyzése gyűrű kiválasztása. Milyen tetszik majd a leendő menyasszonynak? Kövessem-e a divatot? Mi alapján válasszak? A tökéletes eljegyzési gyűrű minden menyasszony esetében más és más. Néhány tippel azonban tudunk segíteni, hogyan találhatod meg a lehető legjobb gyűrűt!
A tökéletes eljegyzési gyűrű titka

Eljegyzési gyűrű menyasszonyod stílusához

A titok nyitja elsődlegesen a személyességben rejlik. Lényeges, hogy mindig a hölgy stílusából indulj ki, s az ékszert el tudd képzelni rajta. Nem biztos, hogy kizárólag az aktuálisan divatos gyűrűk között érdemes válogatni. Egy ékszerbolt vagy eljegyzési gyűrű webshop kínálatában az alábbi stílusok mindegyike fellelhető.

Bohém menyasszonyoknak

Szíved választottja szereti a különleges, laza, színes és mintás ruhákat? Szívesen visel mintás és virágos kiegészítőket? Amennyiben a bohém stílus visszafogottabb irányzatát képviseli, akkor egy finoman kidolgozott rozé arany vintage gyűrűnek biztosan örül. Ha viszont extravagáns kiegészítőket hord, próbálkozz egy nagyobb, színes kővel díszített statement eljegyzési gyűrűvel!

Romantikus hölgyeknek

Ha kedvesed nőies, romantikus ruhákban érzi jól magát, könnyű dolgod lesz. Tökéletes választás egy rozé arany eljegyzési gyűrű lágy vonalakkal, akár színes drágakővel. A vintage stílus is szóba jöhet. Természetesen a fehérarany és sárgaarany gyűrűk között is vannak romantikus ékszerek.

Klasszikus stílushoz

A klasszikus stíluson belül is rengeteg féle gyűrű közül választhatsz. Sárga- vagy fehérarany, esetleg a kettő kombinációja is jól mutat egy szolid hölgy kezén. Értékes, de visszafogott gyémánttal díszített ékszerek közül érdemes válogatni.

Alternatív hölgyeknek

Ha kedvesed szeret kitűnni a tömegből és szívesen visel szokatlan kombinációkat, akkor eljegyzési gyűrűben is értékeli majd az alternatív stílust. Nagyon népszerűek a fekete gyémántot befoglaló ékszerek. Jó ötlet lehet két különböző színű kővel készült ékszer is, de akár a nemesacél, alternatív motívumos gyűrűk is érdekelhetik.

Modern menyasszonyoknak

A modern, minimalista stílust képviselő hölgyek nem szeretik a felesleges körítést. A gyűrű csupán egy szimbólum, a lényeg a mögötte rejlő érzelem. Ezt fejezik ki a vékony, szinte díszítés nélküli eljegyzési gyűrűk, lekerekített vagy szögletes formákkal, gyakran süllyesztett foglalattal. Anyaguk fehérarany, ezüst vagy nemesacél. Legtöbbször egy aprócska kő díszíti őket.

Egyedi eljegyzési gyűrű

Bármelyik kategóriából választasz, törekedj arra, hogy egyedivé tedd az ékszert. Egy különleges színű kő, vagy nem mindennapi foglalat gondoskodik erről. Nagyszerű ötlet a hölgy monogramját gravíroztatni az ékszer belső felére.

Amennyiben webshop kínálatában sem találod a tökéletes eljegyzési gyűrűt, válaszd az egyedi tervezést! Az ékszerboltokban személyesen, vagy online ügyfélszolgálaton segítenek megtervezni az elképzelésed gyűrűjét.

Összegezve: A tökéletes eljegyzési gyűrű titka, hogy ismerd menyasszonyod stílusát és álmait. Az ékszerboltokban és online webshopban minden menyasszony stílushoz találsz passzoló ékszert. Természetesen készíttethetsz egyedi eljegyzési gyűrűt is.

Kapcsolódó cikkek

Arany vagy ezüst? Milyen ékszert válasszunk?

Arany vagy ezüst? Milyen ékszert válasszunk?

Az ékszereket napjainkban is sokan kedvelik. Az, hogy az ezüst vagy az arany ékszerek mellett döntünk, sok minden meghatározhatja, például a bőrtónusunk is.

Leghíresebb ékszer márkák

Leghíresebb ékszer márkák

A Cartier a világ egyik legikonikusabb ékszermárkája.

A rose gold kiegészítők eredete

A rose gold kiegészítők eredete

A vidám ragyogás és nőies báj egyesül a rose gold ékszerekben.