Szecsődi Márta: „a melltartók hihetetlen mértékben támogatják a melleket és a vállakat”

Ki gondolta volna, hogy ez a fehérnemű csak 1914-ben került a forgalomba? Azt pedig csak kevesen tudják, hogy többször okozhat hát-, illetve nyakfájást viselőjének.
Szecsődi Márta: „a melltartók hihetetlen mértékben támogatják a melleket és a vállakat”

Emiatt is fontos, hogy szakértővel válasszunk melltartót, amely nem csak könnyít terhünkön, hanem biztosítja a nőies alak előnyös kiemelését is. Szecsődi Márta megcáfol néhány tévhitet, és a mindennapokban segít a hölgyeknek eligazodni a méretek között és a típusválaszték kapcsán.

A melltartó mellett szóló érvek

A mellmérettől függetlenül néha kihívást jelenthet megtalálni egy nagyszerű melltartót, amely kényelmes és jól áll. Mindannyian más testfelépítésűek vagyunk és ami az egyikünknél működik, nem biztos, hogy a másik számára optimális.

A mell főként zsírszövetből és mirigyállományból áll, amely életszakasztól és kortól függetlenül sajnos idővel megereszkedik, és a kötőszövet megnyúlásával a mell formája szintén megváltozik. Emiatt is nagyon fontos - az egészséges életvitelt is beleértve - hogy a nők megfelelő méretű melltartót hordjanak.

A melltartó minimalizálja a nyak- hát terhelését, a bőr- és kötőszövetek folyamatos nyúlását.

„Hihetetlen mértékben támogatják a melleket és a vállakat, ami segít megelőzni a különféle nyak- és hátproblémákat, különösen, ha viselője melle nagyobb. Ezenkívül segítenek a testtartás javításában, aminek hála végleg leszámolhatunk a női problémákkal.” – teszi hozzá Szecsődi Márta.

A telt idomú hölgyeknél, ha sikerül kiválasztani a megfelelő méretet és stílust, akkor kilókkal vékonyabbnak látszanak a ruhában. Az ideális melltartó felemeli és középre hozza a melleket így a derék sokkal karcsúbbnak látszik. Mindezek mellett kiváló illeszkedést biztosít, és központi szerepet játszik a felsők, blúzok és ruhák megjelenésének javításában.

A legegészségesebb melltartó az, amelyik nem irritálja a bőrt, légáteresztő anyaggal rendelkezik, kényelmes és jól támogatja a melleket.

Szecsődi Márta azt mondja, hogy kell némi szerencse a legjobb melltartóválasztást tekintve, ugyanis sokan keresik fel azok a nők, akik olyan fehérneműt képzelnek el, amely öltözteti és kizökkenti őket a testképzavarból.

Kapcsolódó cikkek