Ilyen volt a Ma Belle klinika partija - FOTÓK!

Vicc vagy komoly? Botox partit rendeznek Budapesten.
Ilyen volt a Ma Belle klinika partija - FOTÓK!

Vicc vagy komoly? Botox partit rendeznek Budapesten

Elsőre meghökkentőnek tűnő eseményt jelentett be egy budapesti luxusklinika: botox partit rendeznek. Dr. Kárász Tamás vezető plasztikai sebész és szépségszakemberek szokatlanul oldott hangulatban, zenével, pezsgővel várják az érdeklődőket, akik a buli hevében akár még botoxoltathatnak is.

Az Andrássy úton működő Ma Belle Klinika furcsa módját választotta a szépészeti kezelések népszerűsítésének: botox partit hirdettek.

Az extrém eseményt rendező luxusklinika 2020. februárjában nyitotta meg egészségközpontját, ahol járóbeteg szakellátással, foglakozás-egészségügyi ellátással, valamint plasztikai sebészettel is foglalkoznak. Az est során a fehér köpenyt elfelejtve, Dr. Kárász Tamás vezető plasztikai sebész gondoskodik a vendégek szépségéről, miközben az ajtón túl ételekkel, italokat, zenével kedveskednek a szépülni vágyó vendégeknek.

“Kávé és pezsgő kóstoló, Mérő Péter divattervező bemutatója, Lukács ékszer bemutatója és kellemes zene kíséretében vehetnek igénybe a vendégek botox kezelést a teljes műsor alatt” - árulta el Tusák Tímea, a klinika vezetője, aki tudja, hogy elsőre meghökkentőnek tűnhet a botox party ötlete, azonban az oldott hangulatú est szerinte nagy előrelépést jelenthet a szegmens népszerűsítésében.

„Mivel napjainkban mind az egészség megőrzése, mind a botox kezelés iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik, így az egészséget összekötöttük a szépséggel, egy kellemes program keretében” – tette hozzá a klinika vezetője, aki kiemelte: az elsőre poénnak tűnő eseményre nőket és férfiakat egyaránt várnak - és persze nem kötelező botoxoltatni sem.

Külföldön már menő

A botox party nem magyar találmány, már legalább egy évtizede rendeznek hasonló társasági eseményeket külföldön. Bár elsőre furának tűnhet, valójában ez egy teljesen biztonságos, sőt akár olcsóbb formája is a ráncok eltüntetésének és az arc feszesítésének. A botox csak pár óráig tárolható anyag, azonnali felhasználást igényel. Az ampulla tartalmát gazdaságosabban el lehet osztani, ha egyszerre több pácienst kezelnek, így nem vész kárba egyetlen csepp sem, így nem kell megfizetni a fel nem használt anyagot. Ráadásul közben jól is érezhetjük magunkat.

Kapcsolódó cikkek