Felejtsd el a hatástalan kémiával teli anti-aging krémeket!

Arcápoló és bőrápoló szerek kontra természetesebb, kevesebb alapanyag összetevős, egyszerűbb és olcsóbb dolgok. Biztos, hogy ugyanaz lesz az eredmény? Mikor és mit célszerű használni, hogy bőröd hidratált és élettel teli legyen?
Felejtsd el a hatástalan kémiával teli anti-aging krémeket! Itt az MSM por, hialuronsav por!

Ha még nem tudod mire képes a hialuronsav (HA) bőröd érdekében, nem számít! Figyelmesen olvass tovább.

Ez a rendkívül keresett bőrápoló összetevő hihetetlen mennyiségű vizet képes megkötni – egészen súlyának 1000-szeresét, aminek köszönhetően bőrödnek maximális hidratációt biztosít. A hidratált bőr a finom vonalak és ráncok nélküli rugalmas bőr alapja. Nem hiába használják vezető kozmetikai márkák termékeik (különösen nappali, éjszakai és szemkrémek) értékes összetevőjeként. Ez a tény okozza azt, hogy képes vagy akár fizetésed felét is túlzottan drága reklám újdonságokra költeni.

Megfelelő HA-szint nélkül bőröd belső rétegeiben a bőr mattnak és ráncosnak tűnik.

Tanulj meg saját hialuronsav szérumot készíteni kényelmesen otthon, parabének, szilikonok nélkül, és mindezt csak az ár töredékeként!

Mire lesz szükséged?

  • 1 teáskanál hialuronsav por,

  • 120ml hideg desztillált víz,

  • zárható üvegedény,

  • egy kis hely a hűtőszekrényben

A szérumot úgy készítheted el, hogy a hideg desztillált vízbe belekeversz 1 teáskanál hialuronsavat. Először a VÍZ, majd utána a por!

Az üveget jól rázd fel (csomók keletkeznek – de ez természetes jelenség), és éjszakán át hagyd a hűtőszekrényben. A por feloldódik, és géles állag keletkezik, ami készen áll a használathoz. Minden alkalmazás után ismét rakd hűvös helyre.

Most, hogy már készen áll a szérum, reggel és este is felviheted a bőrre vékony rétegekben. Ha nagyobb mennyiséget használsz, a szérum száraz „pikkelyeket“ képez a bőrön, amelyek nem néznek ki jól, és ezen felül elkezdenek leperegni. Ezért itt is érvényes a régi ismert: Mindent mértékkel. További előny, hogy a szérum a bőrön gyorsan megszárad, és így probléma nélkül sminkelhetsz.

Javasoljuk, hogy rendszeres időközönként (30-45 nap) készíts friss szérumot. Soha ne készíts „óriás adagokat“. A friss szérum akár 3x erősebb hatást eredményez!

A kiszáradt, öregedő bőr mellett pattanásoktól is szenvedek. Mit csináljak?

Az MSM (metil-szulfonil-metán) és a hialuronsav kiegészítők szinergiája meg fog lepni!

Az MSM egy természetesen előforduló kénvegyület, amely megtalálható a test minden sejtjében, ugyanúgy a zöld zöldségekben, tejben, halakban és magvakban.

Az MSM por a Natural Nutrition-tól egy természetes forrása a „biológiailag aktív kénnek“ (34%-os tartalom), aminek nincs tipikus szaga.

A ként egy természetes „szépség ásványként“ tartjuk számon, és a test minden sejtjének felépítéséhez szükséges. Az MSM segít biztosítani, hogy a bőrsejtek áteresztőbbé váljanak, ami lehetővé teszi az aktív összetevők (pl. HA) jobb felszívódását és a toxinok eltávolítását, amelyek hozzájárulnak a csúnya bőrproblémák kialakításához.

Hogy járjunk el?

Elegendő csak követni a hialuron szérum elkészítésének menetét a fent említett eljárás szerint. Ha azonban HA-t fogsz még hozzáadni, akkor még adj hozzá 3 teáskanál MSM port is, az edénykét alaposan rázd fel, és hagyd állni a hűtőszekrényben, míg az összes összetevő fel nem oldódik.

Kényeztesd magad Te is ragyogó és fiatalos bőrrel!

NE HAGYD FIGYELMEN KÍVÜL!

Évente tíz, száz vagy akár több ezer eurót is költhetsz fiatalító kezelésekre, „100%-ban hatékony“ és agyondicsért reklámkrémekre, de ha valóban meg akarod adni bőrödnek a szükséges hidratálást, megtartani rugalmasságát és minimalizálni a ráncokat, finom vonalakt, és számodra fontos megőrizni a fiatalos megjelenést, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni. :) Miért vásároljuk meg a túl drága és kémiával teli hidratáló krémet, amely csak dúsított hialuronsavval, ha készíthetünk saját szérumot, amely csak ebből a hatóanyagból áll?

Ha nem ismered a választ erre a kérdésre, akkor jó úton jársz. Készíts saját anti-aging szérumot, és élvezd Te is az előnyeit.

Kapcsolódó cikkek

Fiatalodj 5 évet! - Hatékony anti-aging - Öregedés elleni tippek

Fiatalodj 5 évet!

Hogyan legyünk fiatalabbak?

Csillogás a fürdőszobapolcon - Fenntartható márka biztosítja a luxusszintű hajápolást

Csillogás a fürdőszobapolcon - Fenntartható márka biztosítja a luxusszintű hajápolást

A Kevin Murphy állatkísérletek nélkül biztosítja a magas színvonalú minőséget.