A divat nem ismer korhatárt

Manapság már bárki lehet divatblogger. Aki ki akar tűnni, annak mégis szüksége van valamilyen pluszra, egyedi stílusra, különbözőségre, vagy csak az átlagtól eltérő korra... Ez utóbbiban tűnik ki a sorból LYN SLATER is.
Lyn Slater a divatikon

Lyn Slater a 60 év feletti divatbloggerek közé tartozik, akikből valljuk be, nem sok él a világon. Lyn mégis bevállalta, hogy egy nagyobb közösségnek mutatja meg magát, amihez segítségül hívta a blogok világát ... és milyen jól tette!

Accidental Icon nevet viselő blogját és Instagram oldalát már több mint kétszázezren követik, és olyan neves újságok is felfigyeltek már rá, mint például a The Huffington Post vagy az InStyle.

Saját bevallása szerint a blog indítását a következők indokolták:

Elindítottam egy véletlenszerű ikont, mert nem találtam egy olyan divatblogot vagy magazint, amely városi, modern, szellemi esztétikát ajánlott, illetve olyan nőkről szólt volna, akik a városokban "érdekes, de hétköznapi életet" élnek. Olyan nők (mint én), akik nem híresek vagy hírességesek, de okosak, kreatívak, divatosak, illenek, átgondoltak, elkötelezettek, és ami a legfontosabb, átlagosan és komfortosan mozognak az emberek között...

Bevállalós, nyitott, kreatív, és még sok más jelzővel is illethetnénk a bloggert, ki egy olyan ikonná vált, akire valóban értékei miatt nézhetünk fel. Stílusát a fiatalokat megszégyenítő lazaság, elegancia és egyediség jellemzi, mindent magában foglal, amit egy igazi divatikon mutathat.

Követői természetesen imádják, és folyamatosan elismerő, hízelgő és kedves kommentekkel bombázzák Lyn-t, aki mindig szívélyesen és hálásan válaszol és viszonyul az olvasóihoz. Fotóin ritkán mosolyog, általában a komolyság jellemzi, mindezek mögött azonban egy érzékeny, romantikus és vidám hölgy rejlik.

Lyn bebizonyítja tehát, hogy a divat nem ismer határokat, a kor pedig nem számít. 40, 50, de 60 év felett is válhatunk sikeressé, ha azt csináljuk, amit szeretünk, nem kell a korunkra hivatkozva kifogásokat gyártanunk.

Járjon előttünk pozitív példával ez a blogger hölgy, aki mára valóban divatikonná nőtte ki magát.

Kapcsolódó cikkek

Csillogás a fürdőszobapolcon - Fenntartható márka biztosítja a luxusszintű hajápolást

Csillogás a fürdőszobapolcon - Fenntartható márka biztosítja a luxusszintű hajápolást

A Kevin Murphy állatkísérletek nélkül biztosítja a magas színvonalú minőséget.

Sztárok megdöbbentő átalakulásai - Hírességek előtte-utána

Sztárok megdöbbentő átalakulásai

Néha a sztárok is alaposan átalakulnak.