Archarmonizáció és kontúrozás hyaluronsavval: a természetes szépség fokozása

Ön mit hiányol a legjobban, ha körültekintően megfigyeli az arcát? A feszes, kevésbé ráncos és fiatalos bőrét?
Archarmonizáció és kontúrozás hyaluronsavval: a természetes szépség fokozása

Esetleg a nőies, vagy éppen férfias vonásait, arányait? Visszafordítaná az arca változásait? Helyreállítaná a harmonikus arányokat? Optikailag megállíthatja az idő múlását és az öregedést - ha az arcáról és a vonásairól van szó, akár időutazásban is részt vehet!

A hyaluronsavas eljárások egyre népszerűbbé váltak az elmúlt években, mivel egyre inkább törekszünk arra, hogy megőrizzük fiatalos és üde megjelenésünket, hangsúlyozzuk a szép vonásokat. A hyaluronsavas archarmonizáció optimalizálhatja az arc arányait, kihangsúlyozhatja annak szépségét, korrigálhatja az arc szerkezetének öregedés miatti változásait, megemelhetik az arcát és javíthatják a kontúrokat is.

Az egyik legátfogóbb hyaluronsavas kezelés az archarmonizáció, a volumenizálást, liftinget, de még az izommodulációt is magába foglalja, így sokoldalú és hatékony beavatkozásnak számít. Ebben a cikkben bemutatjuk Önnek, mit is jelent pontosan a hyaluronsav-archarmonizálás, milyen különböző típusai vannak, mire számíthat a kezelés során, és melyik orvos-esztétikai klinikára érdemes rábíznia magát, ha pontosan azt a végeredményt szeretné látni, amelyről régóta álmodozik.

Készen áll rá, hogy akár 5-10 évvel ezelőtti önmaga tekintsen vissza a tükörből?Bemutatjuk a hyaluronsavas archarmonizációt!

A hyaluronsavas archarmonizáció egy olyan nem műtéti eljárás, amely formálja az arcot, kiemeli a nőies, (férfiak esetében pedig a férfias) vonásokat, illetve az arc arányainak optimalizálására és a szépség kiemelésére is megfelelő, hatékony és biztonságos megoldást nyújt.

Az archarmonizáció a kor előrehaladtával megjelenő jelek megszüntetésére is alkalmas, hiszen megemeli a szöveteket, javítja a kontúrt, izommodulációval hatást gyakorol az izmok működésére a célzottan bejuttatott hyaluronsav segítségével.

A fiatal arc kezelésének megközelítésekor más szemléletet igényel, Ez nem jelenti azt, hogy a fiatalabbaknak nem származhat előnyük az archarmonizációból: fiatal arcon az optimális arányok megteremtése és a legszebb vonások kihangsúlyozása akár kis mennyiségű hyaluronsavval is elérhetővé válik.

A fiatal arc kezelésének megközelítésekor más szemléletet igényel fiatal arcon az optimális arányok megteremtése és a legszebb vonások hangsúlyozása akár kis mennyiségű hyaluronsavval is elérhetővé válik

A beavatkozás alapja elmélyült anatómiai és elméleti ismereteken, valamint egyedi technikai megoldásokon és speciális koncepción alapszik, így teljesen biztonságos az igénybevétele.

A harmonikus és elegáns eredmény elérése érdekében minden eljárás alapos tervezést és megfelelő mennyiségű hyaluronsav felhasználást igényel. Nem biztos azonban, hogy az eljárás mindenre megoldás lehet, szerencsére remekül kombinálható a hyaluronsavas feltöltés több kiegészítő kezeléssel is, hogy elérhesse a vágyott kinézetet, amelyben szakorvosa adhat megfelelő tanácsot Önnek!

A kezelés típusai

Az archarmonizációs kezeléseknek több típusa is van, amelyek besorolása Dr Zac Ally leírása szerint az “Artistic Facial Transformation” alapján történik, ezek a verziók mind más-más célok elérése érdekében kerültek kialakításra.

Az eljárás-típusok között szerepel a nőies, valamint a férfias vonások hangsúlyozása is, emellett pedig helyet kapott a profil harmonizálás és a strukturális fiatalítás is a porondon!

A női archarmonizálás központjában a nőies arckontúrok, a teltebb ajkak, a keskenyebb áll és a finomabb állkapocs áll, míg a férfiak esetében a karakterességet, a szögletesebb arcformát valamit a szélesebb állkapocs vonalat erősítjük.

A profil harmonizálás eljárás fő célja az orr, az áll és az ajkak harmonikus arányainak megteremtése a kiegyensúlyozott profil érdekében, a strukturális, fiatalító kezelések során pedig az öregedés következtében fellépő volumenvesztéssel, a bőr megereszkedésével és az arc fáradt megjelenésével vesszük fel a kesztyűt.

Annak érdekében, hogy ezek a kezelések igazán hatékonyak és tartósak legyenek, gyakran kerülnek kombinálásra más bőrminőség javító eljárásokkal is, vagy botulinum toxin ránctalanító kezeléssel, esetleg felszívódó szálas emeléssel, lézeres beavatkozásokkal.Amit még tudnia kell az archarmonizálásról:

  • “Mekkora mennyiség szükséges a hyaluronsavból?”

A kívánt eredmény elérése nem határozható meg sablonosan meghatározott hyaluronsav mennyiséggel, az orvosok átfogó tervet készítenek és lépésről-lépésre történő ajánlásokat adnak, amely megfelelő az arc jelenlegi állapotának, emellett pedig előidézheti a kívánt eredményt is.

Jellemzően több kezelési szakaszt igényel az archarmonizálás, amely akár 4-6-8-10 ml hyaluronsav felhasználásával és hosszabb időn keresztül is eltarthat.

  • “Meddig tart a hatása?”

A hyaluronsav felszívódó anyag, ez azonban nem jelenti azt, hogy rövid idő alatt láthatatlanná válik mindaz, amit a beavatkozással elért. Egy teljes archarmonizáció során a hatás jellemzően 2-3 év után is felismerhető,és a felszívódás után a szöveti stimuláló hatás miatt is pozitív eredmény marad. Amennyiben kíméletes fenntartó kezeléseket is igénybe vesz bizonyos időközönként, a természetes eredmény tartósan megőrizhető.

  • “Mi történik a felszívódást követően?”

A hyaluronsav felszívódása nem jár negatív mellékhatással, hiszen ez a szervezetünkben természetesen is előforduló anyag, amely segít megőrizni a bőr hidratáltságát és teltségét. A tartósan szövetstimuláló hatása segít megőrizni a feszesebb és tömörebb megjelenést a felszívódást követően is.A hyaluronsavas archarmonizáció menete

  • Konzultáció az orvossal

A hyaluronsavas töltés folyamatának első lépése, hogy az esztétikai orvos elkészíti arcának diagnosztikáját, ennek megfelelően tervet készít, a kívánt eredménynek megfelelően. Ezt követően az orvos elmagyarázza az eljárás menetét és az esetleges kockázatokat, emellett különböző kombinációs kezeléseket is ajánlhat. A szakember fényképeket is készíthet, hogy ezek végül összehasonlítási alapként szolgálhassanak.

  • A beavatkozás

Az eljárás általában 30-60 percet vesz igénybe, amely a hyaluronsav mennyiségétől és a kezelési kombinációtól függően változhat. Az orvos először megtisztítja a kezelt területet, szükség esetén helyi érzéstelenítőt alkalmaz, ezután finom tűvel vagy kanüllel befecskendezi a hyaluronsavat a megcélzott területekre, emellett pedig figyelemmel kíséri a folyamatot, biztosítja az eljárás biztonságát és kényelmét.

  • Az eljárás utáni időszak

A beavatkozást követően az orvosok általában nem ajánlják 24 órán keresztül a túlzott testmozgást, a napozást vagy más szélsőséges hőmérsékleteket. A kezelt területeken duzzanat vagy bőrpír jelentkezhet, ám ezek enyhék, néhány napon belül elmúlnak. Kerülnie kell a kezelt terület dörzsölését, a sminkelést és a bőrápolást is legalább 24 órán keresztül.A Porta Bella Vita csapata Önre vár!

Ha természetes és hatékony módszert keres arcvonásai javítására, a hyaluronsavas archarmonizáció a tökéletes megoldás. A Porta Bella Vita-nál tapasztalt szakemberek és hozzáértő orvosok segíthetnek a legoptimálisabb kezelés fellelésében és a vágyott eredmény elérésében, miközben megőrizheti természetes szépségét.

Számos hyaluronsavas beavatkozást kínálnak, amellyel céljuk, hogy a pácienseknek a lehető legjobb és legkielégítőbb szolgáltatást nyújtsák.

A Porta Bella Vita orvos-esztétikai klinika szeretettel várja minden nemű és korú páciensét, hogy biztonságos és fájdalommentes eljárásokon keresztül, csúcsminőségű eszközök és szakértő csapat segítségével tegyenek azért, hogy Ön a lehető legelégedettebb legyen a külsejével.

Akár arc-, bőr- vagy testkezelésre van szüksége, a Porta Bella Vita ezeknek széles skáláját kínálja, valamint konzultációt is biztosítanak az Ön számára, hogy jól tájékozott legyen és pontosan tudja, mi történik a kezelés, eljárás során, és azt követően.

A több évtizedes tapasztalattal rendelkező klinika szakemberei elkötelezettek amellett, hogy elhivatott munkájukkal és szaktudásukkal a maximális elégedettségét érjék el!

Kiváló minőségű gépek és anyagok, biztonságos és fájdalommentes kezelések, eredményes eljárások: válassza a Porta Bella Vita szolgáltatásait és alakítsák ki együtt személyes kezelési tervét!

Kapcsolódó cikkek

Csillogás a fürdőszobapolcon - Fenntartható márka biztosítja a luxusszintű hajápolást

Csillogás a fürdőszobapolcon - Fenntartható márka biztosítja a luxusszintű hajápolást

A Kevin Murphy állatkísérletek nélkül biztosítja a magas színvonalú minőséget.

Az ajaktöltés művészete

Az ajaktöltés művészete

Utánajártunk, miért egyre népszerűbb ez a beavatkozás.